Rutiner for corona-håndtering

Kjære gjester,

Som følge av den pågående koronapandemien ønsker vi å informere om endringer gjort i våre driftsrutiner, for å forsikre et trygt miljø for gjester og ansatte. Vi vil til enhver tid følge nasjonale og lokale retningslinjer og restriksjoner, samt innføre ekstraordinære tiltak der vi ser det nødvendig. Vi ønsker at alle våre gjester skal føle seg trygge på at vi til enhver tid følger smittesituasjonen nøye og tar sikkerhet på største alvor.

I tillegg til vår normalt høye standard for renhold, vil vi i tillegg informere om følgende rutiner og restriksjoner som påvirker gjester og ansatte på vårt hotell:

  • Alle romartikler som ikke er nødvendig for gjestekomfort er fjernet for å forhindre smittespredning. Eksempler på dette er dekorative tepper, puter og gjenstander samt bøker og brosjyrer.
  • Resepsjons- og barområdet har nå sperringer for å forhindre samling av flere personer samtidig under innsjekk/utsjekk og henvendelser til våre ansatte. Dette resulterer i god avstand mellom gjester og et sikrere arbeidsmiljø for våre ansatte. I tillegg er det satt opp plexiglass der gjester henvender seg direkte til ansatte.
  • Gjennomgående strenge renholdsrutiner i fellesarealer og på gjesterom. Overflater slik som kortterminal, disker, bord og penner/paraplyer blir hyppig desinfisert for å forhindre kontaktsmitte.
  • Vår frokostbuffèt utgår og erstattes med individuell bestilling av mat kvelden i forveien som lages fersk til ønsket tidspunkt. Vi forsikrer sosial distansering under frokostserveringen ved å kun tillate to gjester å hente frokost i tidsrammer på 5 minutter, i tillegg til god avstand mellom alle bord i vår frokostsal.
  • Alle ansatte holdes oppdatert på retningslinjer på både lokalt og nasjonalt nivå. Våre ansatte vil også sees med ansiktsmasker i situasjoner der anbefalt avstand fra andre ansatte og gjester ikke kan opprettholdes.
  • Hotellet har ansiktsmasker til engangsbruk for gjester som ønsker dette, uten ekstra kostnad. Det er også flere antibac-stasjoner plassert i fellesarealer og i gangene på hotellet.

Flere restriksjoner vil kunne innføres dersom smittesituasjonen endres og retningslinjer fra lokale og nasjonale helsemyndigheter oppdateres.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger i eksterne lokaler for grupper som må i karantene ved ankomst til Norge, vennligst kontakt oss direkte for priser og mer informasjon.